Langweer

Adres: Zeilpaviljoen Langweer Boarnsweachsterdyk 25  8526 GA Langweer

Het zeilpaviljoen in Boornzwaag/Langweer, een eigen jeugdzeilschool voor de jeugd tussen 7 en 12 jaar direct aan de Langweerder Wielen. Hoe klinkt dat? Dat is het zeilpaviljoen in het dorp Boornzwaag, gelegen naast Langweer.

We beschikken tijdens een aantal weken in het zeilschoolseizoen over deze prachtige accommodatie.

Direct aan de Langweerder Wielen met een uniek sport,- en spelterrein erom heen. Een top locatie, helemaal toegespitst op jou als jonge zeiler!

Ben jij tussen de zeven en twaalf jaar? Dan nodigen wij je graag uit! Kom mee varen in de prachtige rode Oppi’s met felgekleurde zeilen of de prachtige tweepersoons Laerlings! Wanneer je al je diploma CWO III jeugdzeilen eenmans al op zak hebt, is de Topaz Uno Plus een boot voor jou! Deze cursus is de perfecte cursus als jij al goed kan zeilen maar nog beter wilt worden in het jeugdzeilen tweemans.

Sinds 2016 hebben we ook de windsurfschool in Langweer. ’t Garijp organiseert samen met Windsurfschools.nl. surfkampen voor de jeugd van 10 tot 12 jaar. Gedurende deze surfweek leer je alle ‘ins & out’s over het windsurfen. Een optimale invulling van deze surfweek waarbij kwaliteit van de opleiding en plezier hand in hand gaan. Naast de hele week windsurfen hebben we het surfen ook in combinatie met het Optimist zeilen.

Maar ook de rest van het programma vind jij vast en zeker leuk! Want het totale programma op en rond het water hebben we bedacht voor stoere kids zoals als jij. Maar dat niet alleen. Met grappige spelletjes en opdrachten leren we je de theorie over zeilen. Op een coole manier dus.

Want zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan met je eigen gevouwen bootje de regels te oefenen?! Na je vakantie kun je knopen en steken maken, ken je de zeiltermen, herken je de bootonderdelen en kun je het vaarreglement toepassen. Bovendien is er elke avond een gaaf avondprogramma. Met op vrijdagavond natuurlijk de Bonte Avond!