Zeilschool

Zeilschool Friesland

Welkom op onze boerderij!
Ruim tweehonderd jaar oud en bijzonder sfeervol! Dat is onze thuishaven, een fraai verbouwde boerderij in het dorpje Goingarijp. Direct gelegen aan de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer, tussen Joure en Terherne. In de unieke boerderij bevinden zich twaalf slaapkamers waar zes tot acht personen kunnen overnachten. Maar ook hebben we een heerlijk buitenterras. Bij mooi weer zitten we hier lekker te barbecueën. Verder hebben we in het weiland een groot veld voor sport- en spelactiviteiten. Iedere keer weer is het hier plezierig thuiskomen na een actief dagje!

 

Zorg en aandacht 
Al meer dan 45 jaar organiseert ‘t Garijp onvergetelijk leuke en verantwoorde zeilkampen. In de afgelopen jaren heeft ‘t Garijp al veel kinderen een top vakantie bezorgd. Service, zorg, vriendelijkheid en aandacht voor de cursist zijn sleutelbegrippen bij ons op de zeilschool.

Doel van ‘t Garijp is het ontwikkelen en realiseren van een eigentijdse, kwalitatieve zeilvakantie, waarbij kinderen en jongeren in een veilige omgeving worden uitgedaagd om talenten te ontwikkelen en zelfstandig onvergetelijke en vaak vormende ervaringen op te doen met leeftijdsgenoten. 

 

 

Grondige instructie
Jij wilt leren zeilen. Dat kan alleen als we je goed begeleiden. En als we alles goed organiseren en duidelijke afspraken maken. Daarom zijn al onze instructeurs uitstekend opgeleid. Allemaal hebben ze een opleiding waar zowel de eigen vaardigheid zeilen als de didactische kant centraal staan. Al onze instructeurs en instructrices zijn in het bezit van een CWO-instructeur diploma. Dat hebben ze behaald na een zware en grondige opleiding. Zo krijg jij de beste instructie en begeleiding. Want niets mag jouw vakantieplezier in de weg staan, toch..?

 

Dat is chill man…!
Vossenjachten, balspellen, estafettes, spelletjes op en rond het water, speurtochten… Te veel om op te noemen! Naast het zeilen bieden we ook dit soort activiteiten. Voor alle interne cursisten organiseren we iedere avond een weersafhankelijk programma vol sport en spel. Moe en voldaan na een actieve dag? Kom dan lekker ontspannen bij de open haard of buiten op het terras. Met als uitsmijter op de laatste avond de Bonte Avond... onze feestelijke afsluiting van een gave week! Vol muziek, liedjes, spelletjes, toneel en sketches.  En natuurlijk besluiten we deze met een swingende disco…

 

 

 

 

Even voorstellen
Wie zorgen dat jij een onvergetelijke zeilvakantie gaat beleven? 
Vincent de Heer, Joyce en Abel Zeilstra. . Samen met de enthousiaste instructeursgroep en een team op de wal, staan we te popelen, jou te mogen verwelkomen!