Zeilkamp Friesland

Zeilkamp Friesland bij Watersportcentrum 't Garijp

Wil jij graag op zeilkamp in Friesland, dan ben je bij Watersportcentrum 't Garijp aan het juiste adres. Wij organiseren voor kinderen van alle leeftijden speciale zeilkampen. Zo hebben wij diverse zeilkampen opgesteld, waarbij de leeftijden verdeeld zijn in 7-12 jaar en 12-17 jaar. 't Garijp beschikt over een grote boerderij in Goingarijp van bijna 200 jaar oud. Hier beschikken wij over 12 slaapkamers, die elk ruimte bieden voor 6 tot 8 personen. Naast de boerderij beschikken we over een ruim terras om heerlijk te barbecueën en beschikken we over een groot weiland waar heerlijk gesport kan worden en spelactiviteiten worden gehouden.

Legio mogelijkheden voor zeilkamp in Friesland

Watersportcentrum 't Garijp heeft vele verschillende zeilkampen opgesteld. Zo hebben wij zeilkampen om te leren zeilen met valken. Tijdens deze cursus word je opgeleid voor de diploma's CWO kielboot I, II, III en IV. Tijdens het zeilen vaar je met maximaal drie andere cursisten en een instructeur of instructrice. Ook biedt 't Garijp zeilkampen aan op zwaardboten. Bij deze zeilkampen word je opgeleid voor eenmans en tweemans CWO diploma's I, II, III en IV. Natuurlijk staan bij alle zeilkampen in Friesland van 't Garijp gezelligheid voorop, naast het leren! Ook is het mogelijk om een zeilkamp met kielboten te combineren met een zeilkamp met zwaardboten.

Naast zeilkamp ook graag op surfkamp?

Ben je op zoek naar meer uitdaging dan alleen een zeilkamp, dan biedt Watersportcentrum 't Garijp de mogelijkheid een zeilcursus te combineren met een surfcursus. Ook als je het moeilijk vindt om een keuze te maken tussen een zeilkamp en een surfkamp, is dit voor jou de ideale oplossing. Als je deze combinatie wilt volgen, ga je 's ochtends bijvoorbeeld zeilen, om 's middags vervolgens te surfen (of omgekeerd). Naast zeilmateriaal, beschikken wij ook over goed surfmateriaal en surfpakken. Waar je wel op moet letten, is dat je maar de helft van de lessen volgt voor het zeilen, omdat de helft van de lessen naar het surfen gaan. Wij raden daardoor niet aan om voor deze combinatie te kiezen als je graag het diploma CWO III of CWO IV voor de kielboot wil halen.