Zeiljacht huren

Zeiljacht hurenZeiljacht huren Friesland bij Watersportcentrum 't Garijp

Als u graag een zeiljacht wilt huren in Friesland, bent u bij Watersportcentrum 't Garijp aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende soorten zeiljachten in Friesland, waaronder Polyvalken, Topaz en Optmisten. Het is al mogelijk om een zeiljacht in Friesland te huren voor een dag. Maar wilt u liever langer een zeiljacht huren in Friesland, bijvoorbeeld voor een schitterende vaarvakantie, dan is dit uiteraard ook mogelijk bij 't Garijp!

Zeiljachten in Friesland met complete inventaris

Wanneer u een zeiljacht huurt in bij 't Garijp, beschikt uw gehuurde zeiljacht over een volledige inventaris. Deze inventaris bestaat onder andere uit een rolfok, landvasten, sleeplijn, stootwillen, mik, meerpen, anker, vaarboom, peddel, hoosvat en een buitenboordmotor. Ook bieden wij de mogelijkheid om extra's bij te huren. Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen. Zwemvesten zijn gratis.

Voorwaarden bij zeiljacht huren Friesland

Er zijn enkele voorwaarden als u een zeiljacht wilt huren in bij 't Garijp. Zo dient er altijd minimaal één ervaren zeiler aan boord te zijn, en bent u een waarborgsom verschuldigd van 150 euro per boot. Deze waarborgsom is tevens uw eigen risico, wanneer u per ongeluk schade krijgt aan het gehuurde zeiljacht of bij vermissing. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op!