Zeilen

ZeilenZeilen bij Watersportcentrum 't Garijp

Zeilen is een schitterende bezigheid. Zeker in Friesland: U kunt heerlijk genieten van de waterwegen in Friesland. Heerlijk varen over de smalle en brede vaarwegen die Friesland te bieden heeft, of lekker aanleggen bij een van de gezellige dorpen die Friesland kent. Zeilen is heel veelzijdig. Of u nu één dag wilt zeilen, of op zeilvakantie wilt, Watersportcentrum 't Garijp kan u in alle gevallen van dienst zijn. Voor meer informatie over de zeil mogelijken van 't Garijp, neemt u gerust contact met ons op!

Zeilen met een gehuurde zeilboot

Heeft u geen zeilboot, maar wilt u wel graag zeilen? Bij Watersportcentrum 't Garijp is dit geen probleem, aangezien wij ook zeilboten verhuren. Er zijn diverse soorten zeilboten aan beschiktbaar, waaronder Topaz, Optimisten en Polyvalken. Alle zeilboten zijn voorzien van een complete inventaris. Ook bieden wij sloepen aan, als u liever niet wilt zeilen. Een schipper aan boord is ook mogelijk. Desgewenst kunt u ook voor het varen een picknickmand ophalen, zodat u niet voor uw eigen eten hoeft te zorgen!

Graag leren zeilen?

Wil je graag leren zeilen, dan ben je bij Watersportcentrum 't Garijp aan het juiste adres. Onze zeilschool biedt voor iedereen geschikte cursussen aan om te leren zeilen. De zeilcursussen worden onderverdeeld in drie verschillende leeftijdscategorieën: 7 tot 11 jaar, 11 tot 18 jaar en volwassenen. De zeilcursussen zijn dus voor jong en oud! Om iedereen zo goed mogelijk te leren zeilen, zijn al onze instructeurs zeer goed opgeleid. Iedereen beschikt over een CWO instructeursdiploma. Dit is een zware en grondige opleiding die garandeert dat u in een snel tempo het zeilen onder de knie krijgt.