Zeilen Friesland

Zeilen in FrieslandZeilen in Friesland bij Watersportcentrum 't Garijp

Indien u graag wilt zeilen in Friesland, bent u bij ´t Garijp aan het juiste adres. Wij bieden diverse zeilboten aan voor de verhuur. Onder andere hebben wij Polyvalken, Topaz en Optimisten ter beschikking. Wilt u graag een dag zeilen in Friesland, dan kunt u een zeilboot huren voor een dag. Indien u graag een zeilboot wenst voor een vaarvakantie, is dit ook mogelijk. Alle zeilboten zijn voorzien van een complete inventaris zoals een rolfok, landvasten, sleeplijn, stootwillen, mik, meerpen, anker, vaarboom, peddel, hoosvat en een buitenboordmotor. Hierdoor kunt u onbezorgd zeilen in Friesland wanneer u ervoor kiest een zeilboot te huren bij ´t Garijp.

Op diverse locaties in Friesland zeilen

Friesland staat bekend om haar vele wateren. Watersportcentrum 't Garijp is gevestigd in Goingarijp. Wanneer u kiest een zeilboot bij ons te huren, is het voor u mogelijk te zeilen in Friesland over de Friese wateren. Dit zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke zeilbelevenis. Zo kunt u bijvoorbeeld zeilen over de Friese Meren en het Sneekermeer. Indien u liever niet wilt zeilen in Friesland, maar wel van de schitterende wateren wilt genieten, kunt u uiteraard bij ons ook terecht: Wij bieden ook sloepen aan, met desgewenst een schipper aan boord!

Mogelijkheden om te leren zeilen in Friesland

Ook bieden wij zeilcursussen aan, om te leren zeilen in Friesland. Er zijn cursussen beschikbaar voor zowel jeugd als volwassenen. Wij bieden georganiseerde cursussen aan voor jeugd van 7 tot 12 jaar, en van jeugd van 12 tot 17 jaar. Doordat we het zeilen in de praktijk brengen, kan iedereen meteen leren te zeilen op de wateren van Friesland! De instructeurs van Watersportcentrum ´t Garijp beschikken allemaal over een CWO instructeursdiploma. Dit is een zware en grondige opleiding die garandeert dat u vakkundig en op de juiste wijze het zeilen in Friesland geleerd wordt.