Bootverhuur

​Een zeilboot huren in Friesland doet u bij !

Bij Watersportcentrum 't Garijp bent u aan het juiste adres als u een zeilboot wilt huren in Friesland. U kunt Polyvalken en Optimisten huren in Friesland. De Polyvalk is een ruim toerschip. Inventaris zoals: rolfok, landvasten, sleeplijn, stootwillen, mik, meerpen, anker, vaarboom, peddel, hoosvat en Buitenboordmotor zijn uiteraard inbegrepen als u een zeilboot huren wilt in Friesland bij ´t Garijp. Zwemvesten zijn gratis. Er dient minimaal 1 ervaren zeiler aan boord te zijn indien u een zeilboot wilt huren in Friesland. Er is een waarborgsom verschuldigd van € 150,- per boot. Dit bedrag is tevens Uw "eigen risico" bij eventuele schade of vermissing per gebeurtenis.

 

Reservering picknickmanden tot 12 uur voor vertrek. Een dag varen in een sloep of valk incl. een heerlijke picknickmand is natuurlijk ook een geweldig cadeau om te geven. Wij zorgen voor een mooie cadeaubon!

Sloepen voor 2 tot 15 personen. klik hier.

Optimisten verhuur. klik hier

Sloepverhuur in Friesland met schipper

Voor diegenen die zelf liever niet willen varen, kunt u bij Watersportcentrum 't Garijp naast een zeilboot huren in Friesland ook een sloep huren, met desgewenst een schipper aan boord. Dit kan voor zowel de sloepen zoals hier boven genoemd, als voor onze zeer grote sloep van bijna 8 meter en ruim 2,75 meter breed! Hier kunnen maximaal 18 personen mee. Wenst u een dagtocht te maken met onze grote sloep ( max. 18 personen van 10.00 uur tot 17.00 uur) bedraagt het dagtarief € 350,-. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden om een zeilboot te huren of een sloep, neemt u dan contact met ons op!

 

Huurprijs is incl. brandstof, gebruik zwemvesten en waterkaart.
Bij meerdaagse huur, incl. 1 volle tank brandstof.

Waarborgsom voor het huren van een sloep bedraagt € 250,= U dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Zeilboot of Sloep huren in Friesland en een goedgevulde picknickmand mee?

Picknickmand 't Garijp Picknickmand Sneekermeer
Broodje ham, kaas en krentenbol. Luxe belegde broodjes met coburgerham,
Koffie of thee. gerookte zalm en kaas.
Appel, vruchtensap. Koffie of thee, fles wijn, vruchtensap en zoete versnapering.
Zoete versnapering. Fruit en zoutjes/nootjes.
€ 12,50 p.p € 21,50 p.p.