Zakelijke markt

Vergadering, presentatie, teambuilding of training op een niet alledaagse locatie? Ook dát is Watersportcentrum ’t Garijp! Wij hebben drie afzonderlijke, maar wel in één pand gelegen ruimtes. Allemaal met een geheel eigen sfeer en uitstraling. Zowel apart als in combinatie met elkaar zorgen ze voor een perfecte vergaderlocatie. Op deze manier kunnen veertig personen gebruik maken van één van onze vergaderarrangementen.

 

In alle rust vergaderen

Dat kan bij ons. Omdat wij altijd maar één groep per keer in huis hebben. Maar ook door de landelijke ligging van Watersportcentrum ’t Garijp. Bovendien liggen we niet direct aan een drukke doorgaande weg. En toch bevinden we ons slechts zes kilometer verwijderd van de A6 en A7! Watersportcentrum ’t Garijp: vanaf Amsterdam in enkel vijf kwartier te rijden. Dichterbij dan u denkt, dat mooie Friesland!

 

Tijdens de vergaderingen verzorgen wij koffie, thee en mineraalwater. Hebt u aanvullende wensen? Dan zorgen wij daarvoor in overleg. Volgende materialen staan u ter beschikking:

• blackboard met krijtstiften;

• flip-over met stiften;

• schrijfpapier met pennen;

• beamer met projectiescherm (te huur)

 

Vergaderen: aangenaam nuttig!

Bij Watersportcentrum ‘t Garijp wordt uw zakelijke bijeenkomst wel erg aangenaam! Want ons centrum ligt direct aan het water en heeft een korte vaarverbinding met de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer. Combineer het nuttige met het aangename: plan ook een paar uur ontspannen op het water in! Wat dacht u bijvoorbeeld van een lunch vanuit een goedgevulde picknickmand in een van onze sloepen?

 

Teambuilding!

Dat kan natuurlijk ook bij ons. In overleg met u stellen wij graag een arrangement samen.
Inspannende ontspanning of ontspannende inspanning, het kan allemaal!

 

Slaapaccommodatie

Een meerdaags evenement organiseren? Ook dat kan, want wij beschikken over voldoende slaapaccommodatie. En ook over de maaltijden hoeft u zich geen zorgen te maken. Indien gewenst, verzorgen wij die graag voor u.

 

Alles voor u ‘op maat’

Elke groep heeft zo zijn eigen wensen. Want hoe wilt u de vergaderopstelling hebben? Of de drankenverzorging en de maaltijden? En wilt u verder nog op een bepaalde manier uw dag(en) invullen? U hebt er vast zelf al ideeën over. Als u ons uw wensen kenbaar maakt, willen wij deze graag realiseren! Zelfverzorging is ook mogelijk.

 

‘De Oude Deel’

Tweehonderd jaar oud is ze. Maar nog springlevend, onze verbouwde boerderij! Deze locatie is uitermate geschikt voor een groep van acht tot ongeveer dertig personen. Bijvoorbeeld wanneer u een workshop wilt houden waarbij de totale groep wordt opgedeeld in kleine groepjes. Maar ook is deze locatie mooi voor presentaties of lezingen. In de gezellige bar en rondom de grote haardkachel hebt u een fraaie gelegenheid om gezamenlijk koffie te drinken, de lunch te gebruiken, te borrelen aan het eind van de middag en te dineren.

 

‘Het Nieuwe Deel’

Oud en nieuw gecombineerd. Voor het zakelijke gedeelte van uw vergaderingen en seminars gebruikt u het nieuwe deel van onze accommodatie. ‘De Oude Deel’ gebruikt u vervolgens als ontspanningsruimte en de plek waar u uw maaltijden gebruikt. Gescheiden van de vergaderaccommodatie dus. Te huren vanaf acht tot maximaal veertig personen.

 

‘De Zolder’

Wilt u in een iets minder formele setting vergaderen? En bent u met een groep van ongeveer twintig personen? Dan is ‘De Zolder’ de ruimte die u zoekt! Deze sfeervolle en gemoedelijk ingerichte ruimte doet denken aan een knusse woonkamer en bevindt zich onder de kap van de boerderij.  Genietend van een kopje of met een lekker glaasje in de hand hebt u door de dakramen het uitzicht over het mooie Friese landschap en het Sneekermeer. 

 

Huurprijs

Weekend (Vrijdag 19.00 uur t/m zondag 17.00 uur)
T/m 40 personen € 1250,-
Aantal boven 40 personen € 22,50 p.p
   
Midweek (Maandag 12.00 uur t/m vrijdag 12.00 uur)  
T/m 40 personen € 1375,-
Aantal boven 40 personen € 32,50 p.p.
   
Week (Maandag 12.00 uur t/m zondag 17.00 uur)  
T/m 40 personen € 2075,-
Aantal boven 40 personen € 45,- p.p.
   
Toeristenbelasting p.p.p.n. (12+) €     1,-
Schoonmaakkosten € 150,-

 

Extra zitruimte prijs in overleg. Er is een borgsom verschuldigd afhankelijk van het gehuurde. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Arrangementen

 

Evenementen

In het voor- en naseizoen komen veel bedrijven en groepen naar watersportcentrum ‘t Garijp voor leuke, actieve en inspirerende een- en meerdaagse (zeil)evenementen. Dat kunnen personeelsuitjes, vriendenclubs en bedrijfstrainingen zijn van zes tot zeventig personen, op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Maar ook jubilea, training- of teambuilding-sessies, vergaderingen en conferenties. Ook met kerst en oud en nieuw organiseert ’t Garijp diverse arrangementen en activiteiten. Op de website zal binnenkort alle mogelijkheden komen te staan.

 

Culinaire arrangementen

Alle culinaire arrangementen worden tot in de puntjes geregeld, wat de organisatoren veel werk uit handen neemt. In culinair opzicht is ‘t Garijp volledig geoutilleerd. Zowel voor hoogwaardige meergangen, buffetten, diners en barbecues als een compleet ontbijtbuffet, uitgebreide lunch of een avontuurlijke middagpicknick. En vergeet onze uitgebreide Friese Borrel niet!

 

*Nieuwe arrangementen in 2015*

 

BBQ workshop

Het buitenleven is een populaire ‘life-style’. Er gaat niets boven het genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, in het gezelschap van vrienden en familie. Trend is dat mensen gezond en gevarieerd willen eten, dus ook van de barbecue! U bereidt een culinair diner van de mooiste ingrediënten en u zult versteld staan van het resultaat! We behandelen allerlei soorten barbecue-technieken; directe- en indirecte methoden, stomen, roken, etc. Voor de beginnende én de gevorderde barbecueër!

 

Wijn en kaas workshop

 

Tijdens de wijnproeverij behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Kaasbereiding
  • kaassoorten: roodschimmel, blauwschimmel, witschimmel en traditioneel
  • Kaas en wijn
  • Proeven van kazen en wijnen
  • Proeven en beoordelen met proefnotitie formulieren van bijpassende wijnen

In overleg met u kunnen we de onderwerpen aanpassen aan uw wensen. Dat geldt ook voor de te schenken wijnen. De proeverij wijn en kaas is voor iedereen die zijn kennis wil verbreden over de combinatie wijn en kaas. Naast het proeven leert u ook over de historie en bereiding van verschillende kazen en welke wijn u goed kunt drinken bij welke soort. Iedere liefhebber van wijn en kaas kan aan deze workshop deelnemen. U heeft geen uitgebreide kennis van wijn nodig.

 

 

Zegt u maar hoe u het wilt hebben! Want naast bestaande arrangementen maakt Watersportcentrum ‘t Garijp ook graag arrangementen op maat.

 

In een sfeervolle omgeving bijkletsen na een mooie dag. Terwijl u geniet van de prettige entourage in authentieke sfeer, maken wij uw maaltijd gereed.

 

De groepsaccommodatie van ’t Garijp is het hele jaar geopend en te huur. De boerderij wordt centraal verwarmd en de gezellige openhaard geeft tijdens de echte winter het echte knusse sfeertje. Ook buiten het vaarseizoen is het dus goed toeven in het Friese land!