Walstaf

Naast instructeurs bestaat onze stafgroep ook uit walstaf. Deze staf blijft gedurende de dag op de kant en houdt zich vooral bezig met de momenten dat je niet op het water bent. Zo bereidt de walstaf overdag de mooiste sport en spellen voor, zorgen ze dat de accommodatie netjes en schoon blijft en bereiden ze ’s avonds de lekkerste maaltijden. De walstaf zorgt vaak voor het extra gevoel dat een zeilweek tot een onvergetelijke ervaring maakt!

 

 

Om walstaf te worden kun je je opgeven voor de walstaf opleiding. Hiervoor vul je een online formulier in met tevens je beschikbaarheid. De walstaf opleiding duurt een weekend en bestaat uit workshops, zowel theorie als praktijk. Met Hemelvaart en Pinksteren worden de opleidingen georganiseerd. Eén van die 2 weekenden moet je aanwezig zijn. Alles wordt dan uitgelegd. Met Hemelvaart starten we op woensdagavond 24 mei om 20.30 uur tot zondag 28 mei om ca. 16.30 uur. Het Pinksterenweekend vangt aan op vrijdag 2 juni om 20.30 uur en eindigt op maandag 5 juni om ca. 17.00 uur.

 

 Het is de bedoeling dat je minimaal 2 weken op ‘t Garijp komt werken. De eerste week is altijd nog een beetje onwennig en je moet altijd nog een beetje ingewerkt worden. De volgende weken merk je dat het vanzelf gaat. Buiten dat, leer je de instructeurs ook veel beter kennen en...........word je een “echte” Garijper.

 

Minimale leeftijd om in de walstaf te werken is 16 jaar ( minimaal 16 jaar worden in het jaar dat bij de walstaf komt). Je verblijft intern op ’t Garijp. Een (collectieve) ongevallenverzekering wordt door ons voor jou afgesloten.

 

 

Lijkt het je allemaal nog steeds hartstikke leuk vul dan via de volgende link:

online formulier walstaf 2017    het formulier in !!