Sloepverhuur Friesland

Sloepverhuur FrieslandSloepverhuur Friesland bij 't Garijp

Watersportcentrum 't Garijp biedt naast zeilbootverhuur ook sloepverhuur aan in Friesland. Friesland staat bekend om de vele horeca gelegenheden, dorpjes en de gezellige terrassen! Wanneer u gebruik maakt van de sloepverhuur diensten in Friesland van 't Garijp, kunt u heerlijk aanleggen met uw sloep om van Friesland te genieten. Wij bieden sloepverhuur aan vanaf een dag, maar als u langer wilt genieten van uw sloep, bieden wij ook sloepverhuur aan voor langere termijn. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor een vaarvakantie met een sloep terecht bij Watersportcentrum 't Garijp. Wij bieden voornamelijk Seafury sloepen aan. Deze sloepen staan bekend als zeer geschikte sloepen voor sloepverhuur, omdat ze zeer stabiel en vaarvriendelijk zijn.

Sloepverhuur in Friesland met schipper

Indien u graag een sloep wilt huren, maar niet zelf schipper wilt zijn, heeft Watersportcentrum 't Garijp hier speciaal een oplossing voor. Wij bieden sloepen aan die u kunt huren inclusief een schipper. Op deze manier kunt u optimaal genieten op het water met een sloep, maar hoeft u zich niet bezig te houden met het varen. Ideaal als u geen ervaring heeft op het water, of gewoon geen zin hebt om zelf schipper te zijn. Een schipper huren bij een sloep kan voor alle sloepen die wij aanbieden. Het dagtarief van de grote sloep bedraagt 350 euro. U vaart dan van 10.00 tot 17.00 uur. Er kunnen op deze sloep maximaal 18 personen meegenomen worden.

Sloepverhuur inclusief lunchpakket voor op het water

Als u gebruik maakt van onze sloepverhuur diensten, en lekker aan het varen bent, wilt u onderweg ook wat eten. U kunt natuurlijk zelf uw lunchpakket meenemen naar de sloep, maar speciaal voor de mensen die liever zelf geen lunchpakket klaar willen maken, biedt Watersportcentrum 't Garijp lunchpakketten aan om mee te nemen op de sloep. Zo kunt u tijdens uw vaart heerlijk eten. Er zijn twee verschillende picknickmanden verkrijgbaar. De picknickmanden bevatten broodjes, drinken en een heerlijk tussendoortje. Ideaal dus om mee te nemen als u gebruik maakt van de sloepverhuur mogelijkheden in Friesland bij Watersportcentrum 't Garijp. Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van sloepverhuur in Friesland? Neem dan contact met ons op!