Groepsaccommodatie

De boerderij, voor een sfeervolle groepsaccommodatie in Friesland

De oude boerderij heeft een zeer sfeervol dagverblijf met een grote openhaard en een gezellig ingerichte bar, zeer geschikt als groepsaccommodatie in Friesland. U voelt zich direct thuis in deze gezellige sfeer. Aan de kopse kant van deze groepsaccommodatie in Friesland ligt een gezellig terras met uitzicht op een groot gedeelte

van de vloot en een doorkijk over het mooie Friese landschap naar het Sneekermeer. Kortom: Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland? Dan bent u bij Watersportcentrum 't Garijp aan het juiste adres!

 

Huurprijs groepsaccommodatie Friesland

Weekend (Vrijdag 19.00 uur t/m zondag 17.00 uur)
T/m 40 personen € 1275,-
Aantal boven 40 personen € 22,50 p.p
   
Midweek (Maandag 12.00 uur t/m vrijdag 12.00 uur)  
T/m 40 personen € 1375,-
Aantal boven 40 personen € 32,50 p.p.
   
Week (Maandag 12.00 uur t/m zondag 17.00 uur)  
T/m 40 personen € 2075,-
Aantal boven 40 personen € 45,- p.p.
   
Toeristenbelasting p.p.p.n. (12+) € 1,00
Schoonmaakkosten € 150,-

 

Extra zitruimte prijs in overleg. Er is een borgsom verschuldigd afhankelijk van het gehuurde.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Slaapkamers van groepsaccommodatie Friesland

In de groepsaccomodatie zijn verder 3 kamers met 8 bedden en 3 kamers met 6 bedden. Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel en verder zijn er verschillende douche- en toiletvoorzieningen verspreid over het hele gebouw. Ook als U komt met een groep van meer dan 40 personen, is de boerderij zeer geschikt als groepsaccomodatie in Friesland. In dat geval kunnen wij een direct aangrenzend slaapgedeelte voor U openstellen met dan nog eens 6 kamers met elk 6 bedden (in dit gedeelte zijn uiteraard ook weer toiletten en douches). Bijna alle bedden in de groepsaccomodatie zijn stapelbedden.

Groepsaccommodatie met uitgebreide keuken

Tevens bevindt zich in de groepsaccommodatie een keuken met uitgebreide keuken apparatuur, zoals een koelkast, hete luchtoven, elektrische grill-bakoven, koffiezet-apparaat, een grote professionele afwasmachine, 2 grote industriegasbranders en een 4 pits gasfornuis. Verder is er een totale inventaris aan pannen, kopjes, borden, bestek e.d. aanwezig in deze groepsaccomodatie in Friesland.

Zelfverzorging of verzorgd worden?

U kunt de groepsaccommodatie in Friesland huren op basis van zelfverzorging, maar wij bieden ook de mogelijkheid de maaltijden door het watersportcentrum te laten verzorgen.

Aangepast aan Uw budget maken wij graag diverse menusuggesties. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, brunch, stamppotmaaltijd of een uitgebreid warm- en/of koudbuffet, wij kunnen het voor u verzorgen.

Drankbestelling dient via Wa­tersportcentrum ’t Garijp plaats te vinden. Bij (toch) meegebrachte dranken wordt € 4,50 p.p. (weekend) en € 7,50 p.p. voor een (mid)week als “kurkengeld” in rekening gebracht.

 Voor welke groepen is deze groepsaccommodatie in Friesland geschikt?

Deze groepsaccommodatie is ideaal voor bijv. (bedrijfs-) trainingen, schoolweken, familiereünie, personeelsuitstapje, sportteams, vriendenclubs of andere verenigingen. U bent in de weekenden van de maanden mei, juni en september verplicht 5 valken / sloepen bij ons te huren in combinatie met de accommodatie (zie prijslijst bootverhuur).

Tevens zijn in combinatie te huur: optimisten voor de jonge jeugd (kanoverhuur op aanvraag). Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor zeilinstructie.

Arrangementen voor groepsaccommodatie in Friesland:

Watersportcentrum ‘t Garijp heeft en maakt groepsarrangementen op maat opgesteld voor deze groepsaccommodatie in Friesland. Deze groepsarrangementen zijn bijvoorbeeld voor personeelsuitjes, vriendenclubs en bedrijfstrainingen van 6-70 personen, op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Combinaties van varen met bijv. boerengolf, kookschool, boerenbikkeltocht, golfen, maisdoolhof of ballonvaren. Wij stellen in overleg met u een passend arrangement samen voor deze groepsaccommodatie in Friesland.

Boven in de groepsaccommodatie bevindt nog een aparte sfeervolle (zit)ruimte die in overleg te gebruiken is. Hier kunt u lekker zitten om bijvoorbeeld even na te praten over de dag terwijl beneden de maaltijd voor u wordt voorbereid.

De groepsaccommodatie in Friesland van ’t Garijp het hele jaar geopend en te huur. Doordat de hele boerderij centraal verwarmd wordt is het ook buiten het vaarseizoen om heerlijk toeven in Friesland.