Bootverhuur Friesland

Bootverhuur FrieslandBootverhuur in Friesland bij Watersportcentrum 't Garijp

Op zoek naar een bootverhuur bedrijf? In dat geval kunt u gebruik maken van de bootverhuur mogelijkheden in Friesland bij 't Garijp. Wij bieden zowel zeilboten als sloepen aan. Het is mogelijk te huren vanaf een dag, maar ook complete vaarvakanties zijn mogelijk bij bootverhuur van 't Garijp. Tevens is het mogelijk de huur van een boot te combineren met een van onze prachtige vakantiebungalows. Om u van nog meer gemakken te voorzien, bieden wij ook gevulde picknickmanden mee, zodat u nog meer kunt genieten van uw vaart!

Zeilboot huren via bootverhuur van 't Garijp

Watersportcentrum 't Garijp biedt bootverhuur aan in Friesland voor onder andere zeilboten. U kunt kiezen uit diverse soorten zeilboten: Wij hebben Polyvalken, Topaz en Optimisten in ons assortiment voor bootverhuur in Friesland. Elke zeilboot is voorzien van een complete inventaris, zoals een rolfok, landvasten, sleeplijn, hoosvat en een buitenboordmotor. Al deze zaken zitten standaard inbegrepen bij bootverhuur van 't Garijp. Om gebruik te kunnen maken van bootverhuur in Friesland bij 't Garijp, dient tenminste 1 ervaren zeiler aan boord te zijn.

Sloepen ook mogelijk bij bootverhuur in FrieslandSloep

Naast zeilboten biedt Watersportcentrum 't Garijp ook sloepen aan voor bootverhuur in Friesland. Een sloep huren betekent dat u zelf uitgebreid kunt genieten van de vrijheid van de Friese wateren. Watersportcentrum 't Garijp biedt Seafury sloepen aan, welke bekend staan om de grote stabiliteit en vaarvriendelijkheid. Hierdoor is het ook voor onervaren schippers mogelijk gebruik te maken van bootverhuur in Friesland bij 't Garijp. Het is mogelijk te huren vanaf een dag, maar ook een complete vaarvakantie behoort tot de mogelijkheden bij onze bootverhuur afdeling.