Boot huren Friesland

Boot huren

Wilt u graag een boot huren in Friesland?

Watersportcentrum 't Garijp biedt ook de mogelijkheid voor u om een boot te huren in Friesland. Hierbij kunt u kiezen uit zeilboten, maar ook hebben wij sloepen in ons assortiment. Of nu een boot wilt huren voor een dag, of voor een complete vaarvakantie, het maakt niet uit! 

Diverse soorten boten te huur

Watersportcentrum 't Garijp biedt verschillende boten aan die u kunt huren. Allereest onze zeilboten: Wij hebben Polyvalken, Topaz en Optimisten in ons assortiment die u kunt huren. Elke zeilboot is voorzien van een complete inventaris, zoals een rolfok, landvasten, sleeplijn, hoosvat en een buitenboordmotor. Ook bieden wij sloepen te huur aan in Friesland. Wij hebben diverse Seafury sloepen in ons assortiment, welke bekend staan om hun grote stabiliteit en vaarvriendelijke karakter. Hierdoor is het ook voor onervaren schippers mogelijk een boot te huren in Friesland bij Watersportcentrum 't Garijp.

Boot huren in Friesland met gevulde picknickmand

Om u van nog meer gemakken te voorzien, biedt Watersportcentrum 't Garijp ook rijkelijk gevulde picknickmanden aan, die u kunt meenemen als u gaat varen met uw gehuurde boot in Friesland. Op deze manier hoeft u niet te zorgen voor uw eigen eten. Indien u graag een picknickmand mee wilt nemen, dient u dit minimaal 12 uren voor vertrek te reserveren. Een boot huren in Friesland in combinatie met een picknickmand is ook een geweldig cadeau om weg te geven. Om het helemaal compleet te maken, zorgen wij voor een prachtige cadeaubon!